divendres, 14 de març del 2014

TEAM VXI

Ja tinc els TEAMVXI!!!!




Aquests dies els he estat provant i la veritat és que mhan sorprès molt gratament.
Us explico una mica les impressions que m'han donat.


És un peu de gat construït i pensat per lalta competició degut a la seva comoditat i lleugeresa.
Però, molt més minimalista ja que està format de material sintètic molt prim i amb un únic velcro com a sistema de subjecció, aconseguint un gran ajustat i sobre tot i més important,  és molt còmode per poder-lo portar molta estona ja sigui entrenant o escalant.

Tenint un taló compacte, però quedant un pel baix (acostumat als Team 510 que el taló és més alt) no m'ha donat la sensació de que el gat marxés del taló en cap moment.

La puntera està recoberta de goma MI6 aconseguint tenir una gran adherencia en la part frontal.

LA GOMA

                                                  


Crec que el fort d'aquest peu de gat és la gran GOMA que porta.

La MI6, un cautxú súper adherent, sobre tot, en superfícies sense "poro" o llises, com poden ser: el PVC, VIDRE, ROCA PULIDA, etc.

Una goma creada per la pel·lícula MISIÓN IMPOSIBLE on en TOM CRUISE va escalar el BURJ KHALIFA, un hotel de Dubai (creada perquè la superfície era llisa i necessitaven una goma més adherent del normal)

És una goma més tova i enganxosa del normal, però que ofereix una gran absorció i durabilitat.

La goma del frontal RAND, és molt més prima que la dels seus predecessors com pot ser el TEAM 510 o EL DRAGON. 
També, amb goma MI6, s'aconsegueix un tacte molt més precís a l'hora de fer "empeines"molt precaris. (notant perfectament totes les rugositats de la roca)

Aquí us deixo el vídeo de la explicació.


Cal comentar, que és un peu de gat pensat per lalta competició, a lhora molt lleuger i minimalista, per tant és un gat molt tou, complint difícilment les expectatives en terrenys verticals de "regletes", però tenint unes altes prestacions en terrenys més desplomats on podrem gaudir de les sensacions que ens poden oferir els TEAM VXI.

I sobre tot, en roca molt polida o sense "poro", és on realment notarem la diferencia de la goma MI6 a una altra.

Crec que pot ser un peu de gat per portar a la motxilla, i el treus quant tens que fer aquell bloc súper difícil i necessites un gat diferent amb unes prestacions en adherència altes.

Us deixo un vídeo fanàtic.