diumenge, 17 de novembre del 2013

FRANKENJURA

Frankenjura 2013


Després de passar tot l’any bastant liadot, em mereixia unes bones vacances. El destí, Alemanya, més concretament FRANKENJURA, la meca de l’escalada esportiva.


Ha estat la meva vuitena visita al FRANKEN, però la primera vegada a l’Octubre. Preguntant a la gent que hi havia estat en aquesta època, em deien que era la millor per encadenar vies dures, que estava tot sec i amb més bona temperatura. Així que nosaltres cap allà, amb el tacte i el fred.


Sempre lloguem un apartament a Obertrubach, qui ha estat al Franken ja coneix aquest poble, situat a prop del famós càmping de la Marta.

La Casa

I per fi arriba el dia, tres setmanetes per endavant. Dues hores d’avió i a la tarda ja estàvem tibant al GRUNE HOLE, acabant l’últim intent amb el frontal, feia fresqueta i tot apuntava a que aquest any sí que l’encertàvem amb el temps.
                                                                   
                                                                
Oriol fent un intent amb llum de frontal

El segon dia d’estar allà, ja ens vàrem aixecar plovent, però nosaltres, que ja coneixem el tema com funciona, vam anar a escalar com aquell que no passa res, feia molt fred i va estar plovent tot el dia.


Tot el dia plovent
Morloch Schocker
El resum dels següents dies va ser catastròfic!! Aigua, aigua, aigua i molta humitat. Qui coneix el FRANKEN, ja sap de què parlo. En fi, que de tres setmanes que vam ser allà, només 6 dies de sol!!!! Els sectors de dins el bosc estaven tots xops, però no de l’aigua, sinó del canvi de temperatura del dia i la nit i això feia que la pedra supurés aigua!!!

El Dorado moll
Aixi estava la pedra!!

I què deien els locals?

Esto no es normal, este mes es el de los encadenes.......las 3 semanas anteriores estaba perfecto...


                          Aprofitant un dia de bon temps


Premier de Lux


 La Isa super fanatica


En definitiva, que si vas molt fanàtic i tens alguna cosa al cap... amb aquest panorama més val prendre-ho amb filosofia i tranquil·litat. Tot i així de 21 dies nomes en vam reposar 3.
Quan vaig tornar vaig dir que aquest viatge era l’últim que feia al FRANKEN, però l’altre dia vaig veure un vídeo de la POWERPLAY que em va posar molt fanàtic... potser... no sé...TORNAREM!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada